Op weg naar de Factory of the Future

Smart Industry vormt het antwoord op een belangrijke (r)evolutie in de industriële omgeving:

Nieuwe/veranderende klantenbehoeften

Meer productdiversificatie, hogere graad van personalisatie: een uiterst flexibele productie en kortere time-to-market zijn vereist.

Technologische verandering

3D printing, augmented reality, virtual reality, enz.

Globalisering

In een steeds meer verbonden en geglobaliseerde wereld is de interconnectie tussen verschillende bedrijven binnen de multinational crucial: KPI’s voor prestatie-monitoring, een globale productieplanning, een overkoepelend aankoopplan voor grondstoffen, doorgedreven kostenreductie binnen Europese productiebedrijven door de interne concurrentie, enz.

Met de best geschikte innovatieve technologieën en door een sterke interconnectie binnen uw organisatie, helpt Actemium u dit deze nieuwe industriële revolutie op de meest efficiënte manier te beantwoorden én te anticiperen:

  • Verlaagd verbruik van energie & grondstoffen, verminderde uitstoot
  • State-of-the-art productieapparaat
  • Sterkere betrokkenheid, verhoogde autonomie en creativiteit van alle medewerkers
  • Maximaliseer de toegevoegde waarde
  • Vlot & efficiënt de veranderende marktbehoeften anticiperen

Actemium streeft naar een co-creatieve benadering van procesverbeteringen, en denkt met u mee van bij de start. Door een vroege betrokkenheid bij uw langetermijnstrategie kunnen we onze aanpak voor innovatie gericht & efficiënt daarop afstemmen. Een samenwerking die resulteert in innovatieve denkpistes & de ontwikkeling van creatieve concepten, met een duidelijke meerwaarde.

Op weg naar de Factory of the Future bouwt Actemium met u mee aan een state-of-the-art productieapparaat en betrokken, creatieve werknemers.

Hierbij focussen we op een aantal specifieke transformaties: